вторник, 10 мая 2011 г.

"Не зіркові" зірки з Черкас)


Здивована і горда за поведінку деяких своїх земляків...Минулого тижня довелось відпочивати в одному з черкаських клубів з Артемом Івановим, одним із солістів гурту "Інь-Ян". Сам він, хоч і підкоряє російську сцену, родом із Черкас. І, чесно кажучи, була дуже приємно здивована його поведінкою. Про смаки в музиці сперечатись не буду, багато хто не "преться" від попси, та взагалі не вважає її музикою. Однак, цей гурт доволі популярний в Росії та Україні. І на статус "зірки"(в наш час це дуже широке поняття), вони таки наспівали. Проте, не знаю, як інші учасники гурту, але Артем на "зіркову хворобу" зовсім не хворіє.
Спочатку розкажу передісторію, чому мене вразила поведінка нашої черкаської зірочки - минулоріч завітала до Києва, де в нічному клубі випадково зіткнулась із одним українським співаком. Ім'я називати не буду(щоб до суду випадково за таке не подали), однак скажу, що зіркою його можна назвати хіба що з величезною натяжкою, так...співак однієї пісні, як кажуть. Але "зірковості" йому було не займати...випадково його штовхнули - так він перелякану дівчину ледь не "козою" обізвав, автографи роздавав лише тим, хто йому сподобався...а от з фотографіями взагалі смішно: він сам переглядав знімки та власноруч стирав ті, які йому не подобались...Після цього, в мене на його одну пісню й досі алергія...
Саме тому мене вразив Артем, який вів себе як звичайний черкащанин. Радо з усіма фотографувався і посміхався, не "ганяв" офіціанток і не критикував напої(що попередній кумир українців, з яким я зіткнулась в Києві, робив з особливим задоволенням). А коли Артем випадково спихнув сумку якоїсь дівчини на підлогу - то сам її підняв, і довго вибачався, запропонував навіть коктейлем пригостити. Не кажу, що співаки - це якась інша каста, і на них тре молитись. Однак, аналізуючи поведінку двох різних "зірок", приємно, коли черкащани відзначаються не лише гарним голосом, а й гарними манерами.

Комментариев нет:

Отправить комментарий